Money, its a gas..

Ja hej!
Äntligen så har jag en dator med internet uppkoppling så då får man passa på att blogga lite :)
Den senaste veckan har jag vart bosatt i Uppsala, jag har börjat min kurs, träffat massa schyssta och konstiga människor, jag har vart ute på pubrunda bland alla uppsalas nationer (det vart en hel del öl) en fatöl för 9kronor och en xider för samma pris!
I fredags var jag på popaganda med ohsie och på lördagen var jag dör med Signe, Sara, Vendela och Carolin. Båda dagarna var riktigt trevliga faktiskt.. Jag har hört band som JOhnossi, Anna thernheim, The managment (MGMT) Florenc valentin, Markus Krunegård, The Teenagers mm..
Jag har även hunnit med en kort visit till Nynäshamn där jag hälsade på mami en stund, vi städade ur lägenheten och tog en sväng runt ringvägen. Antingen så var det nynäs vackraste dag eller så har äntligen förstått  hur vackert Nynäshamn egentligen är.  Men nästa vecka ska jag ner igen för då är det Disneyfest på DG :D

peace out, over and out, fred ut..

Jajuste måste berättta om en incident som inträffade inatt innan jag ska ut på stan. Jag skulle åka till östhammar för att möta upp åsa där så hon iNTE SKULLE  behöva sitta ensam ute i natten (hon var påväg hem från forsmark och bussförbindelsnerna är inte de bästa därifrån) När jag kommer till östhammar har honfått för sig att vi hade sagt öregrund så jag befinner mig på helt fel ställe mitt i natten i en läskig liten stad en timme ifrån Uppsala..
Gaaah jag orkar inte förklara mer. Det slutade iaf med att åsa lytckades ta sig till östhammar men hon hade tittat fel på busstiderna så nästa buss gick inte förnst klockan 04.10 så vi fick vänta ute i kylan i fyra timmar! Kul...
Juste jag hade ingen mobil med mig så jag kunde inte ringa henne från östhammar när jag märkte att jag var helt ensam där, men efter en promenad på 30min så hittade jag en sönderslagen telefonkiosk!

Hare bra alla snäla människor




Hej på dig ohsie!

Hejsan jag sitter här i min ensamhet och väntar på att mitt sällskap ska komma hem ifrån forsi.




























Imorgon ska jag åka långbräda med anton, det ska bli kul :D

fred ut!

Uppsala!

YEEY! Wiiihiieee!!!!! Gaaah!!! Hopphopp!!!! Tjohooooo!!!!
Imorgon ska jag på visning på en lägenhet i Uppsala, om vi vill ha den så är vi först i kön!!
Den är central. Den är nyrenoverad. Men framför alltär det är ett BOENDE i UPPSALA!!



Shine On You Crazy Diamond

Tänkte bara gå ut emd lite ny information..
1. Uppdatering sker snart.
2. Jag jobbar som en gnu, därav det uteblivande skrivandet.
3. Pink Floyd är det bästa bandet någonsin.
4. Jag är sugen på ostbågar.




RSS 2.0