?

why?

TE-TIME

Här sitter jag en torsdags kväll och dricker earlgrey te med hackad ingefära i. Mums. Lyssnar på Johnny Flynn. Bra kille måste jag säga. JAG KÄNNER MIG CIVILISERAD NÄR JAG DRICKER TE

IGGY

GAHAAA! Vet ni vad? Jag läste precis på Vendelas blogg. IGGY & THE STOOGES skall ut på världsturné. Måste måste måste måste bara see!

ALTER EGO

Mitt alter ego är Schäfern. I donno why, men så är det.

MARTIN'S PSYCHEDELIC BREAKFAST

Nu sitter jag här klockan 17:27 och äter min frukost som består av äggmacka och ostkaka. I bakgrunden så spelas Alan's Psychedelic Breakfast på en mycket behaglig nivå. Bättre frukost kan man inte få. Kanske om man hade en cigg och ett glas vin. Men jag är nöjd som jag är. Det här är livet.

UPPSALA BY NIGHT

Jag har vart ute på en runda runt Uppsala. Det jag hittade var en apelsin samt ett schysst ställe som redan var upptäckt. Förhoppningsvis får gruppen utökning nästa gång. Fortsättning följer..

CATTLE

"The last capitalist we hang shall be the one who sold us the rope" - Karl Marx

EFTERDYNINGAR

Berlin har kommit och gått. Nu är jag hemma i Sverige igen. Nu när jag är hemma igen så känns Sverige sjukt tråkigt, vad det beror på vet jag inte. Antingen så har Berlin öppnat upp ögonen eller så är Sverige i någon slags koma nu. Ikväll ska jag ta min frigan oskuld, det ska bli nice! Hoppas jag hittar lite användbara saker. PEES OUT

RSS 2.0