Octopus's Garden

Idag är det den 24/9 och det betyder att hösten är här!

Min första höstdag  började med en ledig dag från skolan vilket ledde till en lång sovmorgon för mig. När den var slut så tog jag tillfället i akt att städa upp här hemma. Efter det så tog jag mig en tripp ner på stan och köpte mig ett par kängor samt en ny frisyr. Det var dagen det.

Sen vart det kväll och då gick jag och fikade med mina två bästa kompisar: A new green history of world samt Kompendium 2 jag älskar verkligen dem, med mig hade jag min nyfunna vän mamiya/sektor som är en gammal analog kamera som jag fått av min farbror så när jag tröttnade på mina två bästa vänner gick jag runt i Uppsala kvällen och fotograferade vad som än kom i min väg. Påvägen hem så hittade jag en bukett blommor som jag tog med mig hem, och det är där jag är nu, jag sitter i sängen med min kopp te, datorn och min älskade bok och tittar ut över det nystädade rummet med den fina buketten.. Vad fint det är!





Egentligen skulle jag haft lite bilder också men linan jag sitter på är inte den bästa så det gick sig inte.

känslosam?

Igår var jag och rockade fett med kennet skafvenstedt och lite vänner. De var nice!
Men mer om det senare. MEn nu till anledningen av mitt inlägg, jag och åsa sitter med våra datorer i vardagsrummet och titar på idol och helt plötsligt så börjar Åsa gråta.. Bara för att en tjej gick vidare på tv'n =D





Bilden är tagen från: http://hippieronja.devote.se/
Sjukt fina bilder!
peace

RSS 2.0