Is There a Ghost

Livet rul´lar på och jag fick ett nytt jobb idag som kanske inger lite mer respekt och stash. Jag vaknade nämligen av att Sofia från gotlandsterminalen ringde och sa att jag hade fått jobb där!  Vad fort det kan skifta, från att vara helt arbetsfri till att ha två jobb. Då blir det antagligen gotland någon dag i sommar eftersom man brukar få ganska schyssta rabatter när man arbetar där.



eh nu ska jag glida ut på frukost någonstans i det fina vädret. 
fred ut.

Fairytale In The Supermarket



Grattis. <3

Lions In My Own Garden

Ja ni denna dag har inte precis vart den roligaste om man säger så..
Men nu skiter vi i skitsnacket så jag kan berätta det roliga, det kanske inte är så mycket men men :P
Jag har lyssnat på sjukt mycket ny bra musik och ritat hela eftermiddagen och kvällen ska väl antagligen fortsätta med det.



Hey, Snow White

Grattis till mig för nu kan jag äntligen titulera mig som telekommunikatör. Hur fränt låter inte det?
Nja det låter nog bättre än vad det är för i själva verket är det en helt vanlig jäkla telefonförsäljare. Låter bra va?
Aja det är ett jobb så jag kan väl inte klaga det är i alla fall bättre än ingenting om man inte ska följa S filosofi att man ska ta studie lån och tjilla lite till. Det är ju faktiskt ekonomer som sagt att det är ett av de förmånligaste lånen man kan ta i sverige. Jag tycker i alla fall att det låter soft. Men bra vet jag inte om det är.

Gaah jag är trött och hungrig! Men vem är inte det ibland?
btw jag har lärt mig att man ska avsluta meningarna med en fråga ibland, det gör samtalet det hela lite mer intressant och det är det jag försöker uppnå här.




fred ut.

brygga.

Underbar dag, mitt i det tråkiga gråa vädret så kom det plötsligt en dag med solsken.
Det jag gjorde var att jag var ute på en lång promenad med Prazzla och senare på dagen så satt jag med Å och åt tårta vid en brygga nere vid hamnen.









RSS 2.0